Podrška humanitarnoj organizaciji "Srbi za Srbe"

06 Oct 2023 - 13:04:31  |  Humanitarni rad  |   0
  Nijedan
srbizasrbe_.png
Želimo da podržimo humanitarni rad organizacije "Srbi za Srbe" u nemačkoj, pa smo tim povodom ustupili mesta na portalu radija Veseljaci.

Szs Logo 1

Želimo da podržimo humanitarni rad organizacije "Srbi za Srbe" u nemačkoj, pa smo tim povodom ustupili mesta na portalu radija Veseljaci.

Nadamo se da ćemo uspeti da bar malo doprinesemo i pomognemo radu humanitarnoj organizaciji i pomognemo narodu i deci kojima je pomoć potrebna.

Zato ćemo se koncentrisati da vam dajemo informacije vezane za Štutgart i ako je potrebno za nemačke oblasti. Informacije o radu Ostalih država, moći ćete naći na web-stranici organizacije www.srbizasrbe.org

Sve važne informacije, linkove vezane za humanitarni rad organizacije moći ćete naći u buduće u meniju > Adresar > Srbi za Srbe

O humanitarnoj organizaciji "Srbi za Srbe": Humanitarna, neprofitna, nevladina, nestranačka organizacija, organizovana u udruženju građana čiji su ciljevi i zadaci zalaganje za poboljšavanje uslova za život i rad srpskih porodica u zemljama gde se nalazi srpski narod i gde je pomoć potrebna.

Jedan od glavnih zadataka organizacije "Srbi za Srbe" je pomoć višečlanim porodicama koje žive na rubu egzistencije.
Udruženje je do sada organizovala veliki broj humanitarnih akcija za Srbe povratnike sa područja Kosova i Metohije, Republike Srpske, Crne Gore i svugde gde je ta pomoć potrebna.
Sredstva za dobrotvorne akcije se stiču putem dobrovoljnih priloga, članarina i pomoći drugih dobrotvornih organizacija, prventsveno iz rasejanja.

Organizacija je do sada zvanično registrovana u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Austriji, vajcarskoj, Nemačkoj, Norveškoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Švedskoj i Australiji.Vorderseite

Radio Veseljaci

Banner4

Trenutno slušate: Loading...


Sledece: Loading...

Vreme

Društvene mreže

SMS podrška "Srbi za Srbe"

Vorderseite

KK Srbija Štutgart

Kk Srbija

Molitve

Crkveni kalendar

Karta slušanosti